Mieszkańcy Obłuża Leśnego porządkowali tereny wokół nowych domów / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1978)
Przedstawia mieszkańców Obłuża Leśnego w Gdyni porządkujących tereny wokół bloków, 1978 rok.