Ogłoszenie! : Komitet Organizacyjny Kola Malborskiego Bylych Wiezniów Politycznych, Hitlerowskich Wiezien i Obozow Koncentracyjnych zwoluje Walne Zgromadzenie / M.W. Klupczyński, A. Pozorski. - Pozorski, A.; Klupczyński, M.W ([s.n.], 1946)
Afisz inf. o walnym zgromadzeniu.