[Afisz teatralny. Incipit] Zespół Teatralny w Klubie Sportowym M.O. w Kwidzyniu pod kierownictwem kier. Domu Kultury obyw. Wysockiego wystawia ... Komedię w III-ch aktach. ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o przedstawieniu.