[Akt erekcyjny pod budowę elektrowni w Żarnowcu] / CAF telefoto Janusz Uklejewski. - Uklejewski, Janusz (1925-2011) (CAF, 1985)
Przedstawia wmurowanie aktu erekcyjnego pod główny budynek budowanegej elektrowni jądrowej w Żarnowcu, 30 maja 1985 roku.