[Akt erekcyjny pod budowę elektrowni w Żarnowcu] - Uklejewski, Janusz (1925-2011).; Centralna Agencja Fotograficzna (Warszawa : CAF, 1985)
Przedstawia wmurowanie aktu erekcyjnego pod główny budynek budowanegej elektrowni jądrowej w Żarnowcu, 30 maja 1985 roku.
Tytuł nadany przez katalogującego na podstawe notatki prasowej na awersie.
Autor na awersie.
Data na awersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- 1970-.; Żarnowiec (Polska, województwo pomorskie) -- fotografie