[Afisz. Incipit:] Do Rolników powiatu malborskiego ... / W. Puchalski. - Puchalski, W. (samorządowiec) ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz przypominający o Rozp. Woj. Gdańskiego z dn. 7.09.1948 r., które nakładało obowiązek tępienia szkodliwych gryzoni polnych na wszystkich użytkowników gruntów rolnych.