[Afisz. Incipit:] Do Rolników powiatu malborskiego ... - Puchalski, W. (samorządowiec). (Malbork : [wydawca nieznany], 1949)
Afisz przypominający o Rozp. Woj. Gdańskiego z dn. 7.09.1948 r., które nakładało obowiązek tępienia szkodliwych gryzoni polnych na wszystkich użytkowników gruntów rolnych.
Keywords: Gryzonie -- zwalczanie -- Polska -- Malbork -- 1945-1970 -- druki ulotne; Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- źródła