[Afisz. Incipit] Wojewódzka Rada Związków Zawodowych w Gdańsku organizuje Międzywojewódzkie Zawody w Siatkówce ... ([wydawca nieznany], 1955)
Afisz informujący o zawodach, które odbyły się w dniach 4-6 marca 1955 r.