Laureaci nagrody miasta Gdyni / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1977)
Przedstawia prezydenta Gdyni Aleksego Latrę, wręczajacego nagrodę miasta profesorowi Bolesławowi Kasprowiczowi, Edmundowi Kosiarzowi, Henrykowi Kabatowi, 15 stycznia 1977 r.