Nachdem sich Danzig darüber einig ist, daß.. / Walter & Fleck. (s.n., 1924)
Reklama przedwojennej, gdańskiej firmy handlującej odzieżą ; sklepy znajdowały się na Langgasee 61/66 (Długa), Portechaisengasse 6/8 (Lektykarska) i Jopengasse 18/19 (Piwna).