Księgozbiór Krystyny i Sylwestra Staniewiczów W. J. - Jakubowski, Wojciech (1929-2024) (1995)
Wśród liści akantu wijący się wąż z rozwartą paszczą. Na tle liści tarcza herbowa z herbem Gozdawa. U góry w czterech wierszach napis: Księgozbiór Krystyny i Sylwestra Staniewiczów. Sygn. aut. w obrębie kompoz.