Program koncertu jubileuszowego Towarzystwa Śpiewaczego "Lutnia" w Gdańsku / Towarzystwo Śpiewacze "Lutnia" w Gdańsku. ([s.n.], 1926)
Program koncertu wraz z tekstami pieśni ; koncert miał miejsce 14.11.1926 r. w Sali Strzelnicy w Gdańsku.