[Afisz. Incipit] 50 Drużyna Harcerzy im. Zawiszy Czarnego z Sopotu urządza ... Zabawę taneczną ... (Kartuzy : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o imprezie 21.08.1948 r. w Kartuzach w Domu Harcerza przy ul. 3 Maja.
Keywords: Kartuzy (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.