[Ulotka. Incipit] Einladung zur Jahresversammlung Freitag, den 15. März 1935 ... ([wydawca nieznany], 1935)
Ulotka-zaproszenie na wieczór organizowany przez Volksbund für das Deutschtum im Ausland w auli Conradinum.