[Ulotka. Incipit] Einladung zur Jahresversammlung Freitag, den 15. März 1935 ... - Volksbund für das Deutschtum im Ausland (Langfuhr : [wydawca nieznany], 1935)
Ulotka-zaproszenie na wieczór organizowany przez Volksbund für das Deutschtum im Ausland w auli Conradinum.
Keywords: Wrzeszcz (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- 1900-1945 -- druki ulotne; Wrzeszcz (Gdańsk ; część miasta); Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Wolne Miasto Gdańsk (1920-1939); Druki ulotne -- 1900-1945.; Druki ulotne