[Afisz. Incipit] Obwieszczenie : Starosta Powiatowy Kościerski ... podaje ... do publicznej wiadomości ... / Głazik. - Głazik, J. ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz z zarządzeniem z 22.08.1946 r. dotyczącym handlu mięsem.