Štĕpán Zákravský : *25.12.1914 +21.11.1962 / C. - Cinybulk, Vojtech (1915-1994) (1962)
Na tle szachownicy kłos i szarfy, wiązany monogram: ŠZ. Z boku napis: Štĕpán Zákravský *25.12.1914 +21.11.1962. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.