[Trakt Świętego Wojciecha] fot. Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1980)
Przedstawia wschodnią pierzeję Traktu Świętego Wojciecha, na pierwszym planie secesyjna kamienica nr 113, ok. 1989 r.