Ex Libris Albert Morawe H. Fischer. - Fischer, Helma (ok. 1875-ok. 1930) (1895)
Przedstawia Ratusz Wrocławski, niżej z lewej strony napis: Ex Libris Albert Morawe, po prawej herb Wrocławia. Sygn. aut. HFischer w obrębie kompoz.