[Afisz. Incipit] Zarządzenie w sprawie obrotu handlowego mięsem ... - Kapusta, Jan (1908-1953).; Sopot (Polska). Zarząd Miasta (Gdańsk : Prezydent miasta Sopotu, 1948)
Afisz z regulacjami prawnymi dot. uboju zwierząt.
Keywords: Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- źródła