[Afisz. Incipit:] Dnia 20.X. 46 r. ... w sali O.O. Cystersów w Oliwie ... odbędzie się ... popis taneczny dzieci pod kierownictwem B. Tomaszewskiej. ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o zabawie.