Okręt rzymski - Wyleżuch, Franciszek (1931- ). ([Tychy], 1960)
Przedstawia sylwetkę okrętu z czasów rzymskich z załogą.
Pod kompozycją ołówkiem tytuł, technika, sygnatura autora. Miejsce powstania i data według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1970.