[Afisz teatralny] Willis Hall - Błękitny patrol / Teatr Rozmaitości w Krakowie. ([wydawca nieznany], 1962)
Afisz informujący o przedstawieniu z 1962 r. Inscenizacja i reżyseria Ryszard Filipski, scenografia Waldemar Krygier.