[Afisz teatralny] Willis Hall - Błękitny patrol - Teatr Rozmaitości (Kraków). (Kraków : [wydawca nieznany], 1962)
Afisz informujący o przedstawieniu z 1962 r. Inscenizacja i reżyseria Ryszard Filipski, scenografia Waldemar Krygier.
Keywords: Teatry -- Polska -- Kraków -- 1945-1970.; Afisze -- 1945-1990.