L. von Grass-Klanin. ([Niemcy], 1890)
Przedstawia rzeźbę - popiersie portretowe Leopolda von Grassa (1832-1917), właściciela pałacu w Kłaninie.
U dołu pod kompozycją tytuł-podpis: L. von Grass-Klanin.
Autor nieznany, praca niesygnowana.
Miejsce i czas powstania według biografii portretowanego.
Keywords: Portrety -- Niemcy -- 1900-1945.