[Afisz teatralny] Aleksander Maliszewski - Ballady i romanse : Sztuka w 3 aktach / Państwowy Teatr "Wybrzeże". (Państwowy Teatr "Wybrzeże", 1955)
Afisz teatralny informujący o spektaklach 26-28.07.1955 r. Teatr Dramatyczny w Gdyni Plac Grunwaldzki 1. Reżyseria: Irma Czajkowska, scenografia: Roman Bubiec.