Ex Libris Lluis Bou Llop / Schvarzman. - Schvarzman, Mauricio (1947- ). (2016)
Przedstawia posąg Neptuna z gdańskiej fontanny, za nim ubrania wiszące w otwartej szafie. Napis u góry: Ex Libris, u dołu: Lluis Bou Llop. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.