[Afisz teatralny. Incipit:] Drittes Abonnement. No. 1. Heute Freitag, den 27. November 1818. Er mengt sich in Alles. Ein Lustspiel in 5 Aufzügen ... von J. F. Jünger. ([Gdańsk] : [wydawca nieznany], 1818)
Afisz przedstawienia "Er mengt sich in Alles. Ein Lustspiel in 5 Aufzügen".
Tytuł nadany przez katalogującego.
Miejsce wydania na podstawie treści afisza i katalogu historycznego PAN Biblioteki Gdańskiej.
Keywords: Jünger, Johann Friedrich -- (1759-1797).; Stadttheater (Gdańsk) -- historia; Teatry -- Polska; Afisze -- Polska -- Gdańsk -- 19 w