Mecz bokserski : Z.K.S. Budowlani Warszawa - K.K.S. Gedania Gdańsk. (Gdańsk : [s.n.], 1947)
Afisz inf. o meczu, który miał miejsce w Hali Sportowej w Sopocie 5.01.1947 r.
Keywords: Klub Sportowy "Gedania" (Gdańsk).; Boks -- Polska -- Sopot -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne