Exlibris Magdalene von Staden T. H. - Hermann, Theodor Heinrich (1867-1926) (1900)
Przedstawia dziewczynkę siedzącą przy stole i czytającą książkę wokół niej zgromadzone są postacie z bajek, u dołu napis: Exlibris Mgdalene von Staden. Sygn aut. w obrębie kompoz.