Na zakończenie Tygodnia Ziem Zachodnich odbędzie się akademia. (Sopot : [s.n.], 1947)
Afisz z programem uroczystości 20.04.1947 r.
Keywords: Życie muzyczne -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970.; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne