I sekretarz KC PZPR Edward Gierek z wizytą u harcerzy Frombork / artysta fotografik Janusz Uklejewski. - Uklejewski, Janusz (1925-2011) (1971)
Przedstawia portret Edwarda Gierka, w tle harcerze, 1971 rok.