I sekretarz KC PZPR Edward Gierek z wizytą u harcerzy Frombork - Uklejewski, Janusz (1925-2011). (Gdynia, 1971)
Przedstawia portret Edwarda Gierka, w tle harcerze, 1971 rok.
Autor i miejsce wydania według pieczątki na rewersie.
Tytuł i data ręką autora na rewersie.
Keywords: Gierek, Edward -- (1913-2001) -- fotografie; Fotografie -- Polska -- 1945-.; Harcerze -- Polska -- 1945- -- fotografie; Frombork (Polska) -- 1945- -- fotografie