Ex Libris Norman Shaftel / GG. - Gaudaen, Gerard (1927-2003) (1973)
Siedząca na postumencie naga kobieta, napis: Ex Libris Norman Shaftel. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.