Ex Libris Neptun Gdanjsk [!] / [Ivan Randjelovic]. - Randjelovic, Ivan (1980- ). (2016)
Przedstawia gdańską fontannę Neptuna i Ratusz, u góry napis: Ex Libris Neptun Gdanjsk [!]. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.