[Wesołych Świąt Bożego Narodzenia] - Ryczkowski, Marek; Krajowa Agencja Wydawnicza (1974-2004). (Gdańsk : Krajowa Agencja Wydawnicza, 1979)
Przedstawia bombki na choince, ok. 1979 roku.
Tytuł nadany przez katalogującego na podstawie opisu pod zdjęciem i przedstawienia.
Opis pod zdjęciem: Wesołych Świąt i Dosiego Roku życzy Krajowa Agencja Wydawnicza.
Keywords: Fotografie -- Polska -- 1970-.; Boże Narodzenie -- Polska -- 1945-1990 -- fotografie