[Afisz. Incipit] Pod protektoratem Prezydenta miasta Gdańska ... otwarta została ... wystawa p.t. Zabytki starego Gdańska ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o wystawie w Teatrze Miejskim w Gdańsku-Wrzeszczu, 27.07-27.08.1946 r.