Reformationsjubelfeier 1917 : Mittwoch, 31. October. ([Danzig : s.n.], 1917)
Druk z pieśniami na uroczystościach w kościele St. Johanniskirche (św. Jana) 31 paź. i 4 list. 1917 r.
Miejsce wyd. ustalono na podst. katalogu historycznego GD PAN.
Keywords: Kościoły -- Polska -- Gdańsk -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- źródła; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- życie religijne