Ex Libris Andrzej Ryszkiewicz - Stryjec, Ryszard (1932-1997).; Ryszkiewicz, Andrzej (1922-2005). ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1972)
Rycerz na koniu, u dołu napis: Ex Libris Andrzej Ryszkiewicz, pod wyobrażeniem autograf artysty.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko artysty, data i technika graficzna.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1970-2000.