[Afisz. Incipit] Wybrzeże - Akademikom Dnia 8 grudnia ... odbędą się poranki filmowe połączone z loterią fantową. ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o porankach i loterii w gdyńskich kinach Atlantyk i Warszawa.