Organizacja Narodów Zjednoczonych ogłosiła bieżący rok - Międzynarodowym Rokiem Dziecka : Każde dziecko ma prawo do uśmiechu, zabawy i beztroski - Andryszkiewicz, Krystyna (1955- ).; Krajowa Agencja Wydawnicza (1974-2004). (Gdańsk : Krajowa Agencja Wydawnicza, 1979)
Przedstawia dzieci na balu maskowym, luty 1979 r.