Zbiorniki na gaz ciekły w Rafinerii Gdańskiej - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1979)
Przedstawia zbiorniki na gaz ciekły w Rafinerii Gdańskiej, 1979 r.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Grupa LOTOS -- fotografie; Fotografie -- Polska -- 1970-.; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografia prasowa; Fotografie -- Polska -- Gdańsk