Moto-cross mistrzostwa strefy - Urbaniec, Maciej (1925-2004).; Wydawnictwo Artystyczno-Graficzne RSW "Prasa". (Gdańsk : WAG, 1967)
Plakat zawodów, którem miały miejsce w Sopocie 20.08.1967 r.
Keywords: Sport -- Polska -- Sopot -- 1945-1970 -- plakaty; Wyścigi motocyklowe -- Polska -- Sopot -- 1945-1970 -- plakaty