Schüler-Koznert - Heidingsfeld-Konservatorium (Gdańsk). (Danzig : [s.n.], 1926)
Druk z programem wieczoru artystycznego, który miał miejsce w auli gdańskiej Petrischule (dziś I LO) 2 maja 1926 r.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- źródła; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- życie artystyczne