[Afisz. Incipit] Panstwowe Seminarium dla Ksztalcenia Wychowawczyn Przedszkoli w Elblagu przyjmuje ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o zapisach dziewcząt w terminie 25.09-2.10.1946 r. w lokalu Państwowego Seminarium przy ul. Traugutta 94.