Ex-libris. Friderici Amberger-Wethli. Turicensis. 1898. [Lorenz M. Rheude]. - Rheude, Lorenz Max (1863-1939) (1898)
Na tle stylizowanych sterczyn gotyckich dwie tarcze herbowe, niżej na zwoju napis: Ex-libris. Friderici Amberger-Wethli. Turicensis. 1898.