Ex-libris. Friderici Amberger-Wethli. Turicensis. 1898. - Rheude, Lorenz Max (1863-1939).; Amberger, Fritz (1869-1948). ([S.l.], 1898)
Na tle stylizowanych sterczyn gotyckich dwie tarcze herbowe, niżej na zwoju napis: Ex-libris. Friderici Amberger-Wethli. Turicensis. 1898.
Nazwisko aut. wg bibliogr.
Strona, dostęp 21.01.2015