[Afisz. Incipit] Centralna Wojewódzka Poradnia ... organizuje II. kurs młodszych pielęgniarek dziecięcych ... ([wydawca nieznany], 1951)
Afisz informujący o kursach w Szpitalu Dziecięcym na ulicy Kartuskiej w Gdańsku.