Fragment Zbrojowni w Gdańsku - Żukowski, Stanisław (1911-1983). ([Warszawa], 1945)
Przedstawia fragment dekoracji szczytu Wielkiej Zbrojowni w Gdańsku.
Pod kompozycją ołówkiem tytuł, sygnatura autora. Miejsce powstania i data według działalności autora.
Keywords: Wielka Zbrojownia (Gdańsk, Polska) -- w sztuce; Gdańsk (Polska) -- zabytki -- w sztuce