[Zaproszenie. Incipit] Wojewódzki Komitet Frontu Jedności Narodu w Gdańsku ... Towarzystwo Społeczno-Kulturalne Żydów w Polsce ... zapraszają ... na uroczystą wieczornicę w związku z XXIV rocznicą powstania w Getcie Warszawskim ... ([wydawca nieznany], 1967)
Zaproszenie na manifestację pod budynek Poczty 04.09.1967 r.